Suzan

 

 

 

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Suzan van Beijmerwerdt en ik ben oprichter van Inmotion Dansschool. Sinds mei 2013 bestaan wij en geven wij in totaal 12 verschillende danslessen per week!

Mijn specialiteit is musical dans en tijdens al mijn streetdance lessen kan ik mijn energie kwijt.

Musical is al sinds mijn tienerjaren een grote passie. Nadat ik voor de eerste keer in het theater zat was ik verkocht aan deze fantastische wereld. Een wereld van fantasie, dromen en magie. Het uiten van je gevoel lukt tijdens de musical les op woensdag middag. Veel verschillende genres komen voorbij. Het is erg leuk om een rol te spelen  tijdens de dans.

Ik heb choreografie├źn gemaakt voor Grease, Hairspray, Evita & Jospeh. Ook heb ik jaren lang leiding gegeven aan een groot show ballet.

Zelf streetdance ik al vanaf mijn 9e. Daarvoor zat ik op ballet maar dit ging mij te langzaam. Ik wou actie.

Na jaren les krijgen ging ik les geven op mijn 14e. Vanaf daar ben ik gegroeid tot waar Inmotion nu voor staat. Professionaliteit, prestatie & plezier. Jaren heb ik samen met mijn dans collega de choreografie gemaakt voor ons eigen Inmotion Demoteam. Hierbij is het team verschillende keren Nederlands Kampioen geworden voor zowel show als hip hop.

Mij kun je vinden op woensdag middag en op vrijdag middag/avond. Check het rooster en meld je aan!